چرا پاسپورت دومینیکا بهترین گزینه برای اخذ پاسپورت دوم است؟

چرا پاسپورت دومینیکا بهترین گزینه برای اخذ پاسپورت دوم است؟

با در نظر گرفتن برخی از معیارهای اساسی برای انتخاب بهترین برنامه اخذ شهروندی و پاسپورت دوم، از جمله آسان بودن پروسه پرونده، مقرون به صرفه بودن هزینه ها، دقت بالا در بررسی صحت اطلاعات و پیشینه افراد، عدم نیاز به مصاحبه حضوری و عدم نیاز به شرط حضور یا سفر به آن کشور، کشور دومینیکا دارای بهترین برنامه اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری است.

دومینیکا گزینه طلایی برای خریداران شهروندی

دومینیکا به همراه کشورهای دیگر حوزه کارائیب به خانه دوم بیش از 2,000 سرمایه گذار از سراسر جهان تبدیل شده است و این رقم روز به روز افزایش می یابد. برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری یکی از معروف ترین و موفق ترین برنامه ها در سراسر جهان است.

مزایای برنامه شهروندی دومینیکا

-سفر بدون ویزا به بیش از 110 کشور جهان (این رقم مطابق با سیاست های دولت متغیر است). با پاسپورت این کشور می توان سالی 6 ماه در انگلستان و 90 روز در هر 6 ماه در کشورهای حوزه شنگن اقامت داشت. این پاسپورت قدرت سفر با ویزا در محل به مالزی، ایرلند، سنگاپور، هنگ کنگ و ترکیه دارد.

-آسان ترین روش برای اخذ ویزای کانادا و آمریکا؛ دسترسی به ویزای این 2 کشور با بسیاری از پاسپورت ها غیر ممکن است.

-هزینه این برنامه از 100,000 دلار آمریکا شروع می شود.

-سیستم مالیاتی دومینیکا بسیار محبوب است، زیرا شهروندان دومینیکا از پرداخت مالیات بر درآمد خارجی، ثروت، هدیه و ارث معاف هستند.

-اطلاعات متقاضیان هرگز در اختیار شخص ثالث قرار نمی گیرد و در واقع افشای اطلاعات غیر قانونی است. این مسئله، یک مسئله بسیار مهم برای متقاضیانی است که کشور مبدا آنها تابعیت مضاعف را به رسمیت نمی شناسد. 

 

-سرمایه حاصل از برنامه اخذ شهروندی دومینیکا از طریق سرمایه گذاری صرف پروژه های بازسازی و توسعه اقتصادی و اجتماعی می شوند.

چگونه می توان برای شرکت در این برنامه اقدام کرد؟

دو روش قانونی برای اخذ شهروندی دومینیکا وجود دارد:

·         کمک بلاعوض به صندوق دولت به ارزش حداقل 100,000 دلار آمریکا

·         سرمایه گذاری در یکی از پروژه های مورد تائید دولت به حداقل مبلغ 200,000 هزار دلار

 

سایر هزینه ها برای متقاضی اصلی و افراد وابسته در هر 2 روش سرمایه گذاری مربوط به امور اداری، بررسی پرونده و صحت اطلاعات و پیشینه افراد است.

نکات کلیدی برنامه شهروندی دومینیکا

-متقاضی ملزم به لغو شهروندی قبلی خود نیست. دومینیکا تابعیت مضاعف را به رسمیت می شناسد و هویت متقاضی را محرمانه نگه می دارد.

- همسر، فرزندان با وابستگی مالی (تا سن 28 سال) و والدین  وابسته (55 سال به بالا) می توانند در پرونده متقاضی اصلی قرار گیرند.

-این برنامه شرط حضور ندارد.

-انگلیسی زبان رسمی دومینیکا است، بنابراین تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ارائه شوند.

 

-فقط نمایندگان مورد تائید دولت مجاز به ارسال درخواست و ارائه اسناد و مدارک هستند. 

عوامل رد شدن پرونده اخذ شهروندی دومینیکا

-ارائه اطلاعات غلط

-بیماری عفونی و خطرناک متقاضی اصلی و یا وابستگان او

-داشتن سابقه جنایی و کیفری

 

-متقاضیانی که درخواست شهروندی خود را از طریق نمایندگان غیر مجاز ارسال کنند، نه تنها اطلاعات خود را در معرض خطر قرار می دهند، بلکه موفق به دریافت شهروندی دومینیکا نمی شوند. 

برنامه شهروندی دومینیکا، سرمایه گذاری مطمئن برای خانواده

دومینیکا سریعترین و مقرون به صرفه ترین برنامه قانونی اخذ شهروندی دوم را دارد.

شرکت کنکاش به شما در ارزیابی گزینه های مختلف اخذ شهروندی کمک می کند و بهترین برنامه را طبق نیازهای شما معرفی می کند. کنکاش یک تیم متخصص از مشاوران حقوقی در اختیار دارد و با تمام امکانات و توان خود آماده خدمت رسانی به شما متقاضیان اخذ پاسپورت دوم است.

 

 

 

برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری با مشاوران کنکاش تماس حاصل فرمایید.