پنج دلیل که نشان می دهد برنامه جدید پرتغال به نام انجل ویزا صحنه را عوض خواهد کرد

انجل ویزای پرتغال

تحولات اخیر، چشم انداز برنامه های اخذ شهروندی/اقامت از طریق سرمایه گذاری را تغییر داده است.

برنامه جدید پرتغال که توسط مقامات پرتغالی برای افراد با سرمایه بالا طراحی شده است، تغییرات برزگی را در این صنعت ایجاد می کند.

ویزای انجل پرتغال برای سرمایه دارانی طراحی شده است که به دنبال مسیری هموار به سوی اتحادیه اروپا هستند. این ویزا به سرمایه گذاران-کارآفرینان اجازه می دهد تا مسیری استراتژیک  برای راه اندازی کسب و کار خلاقانه خود مهیا کنند. راه اندازی این کسب و کار تحت حمایت یک انکوباتور که با یک سازمان دولتی همکاری دارد، انجام می پذیرد.

 صفحه مرتبط : اقامت اروپا 

 

ویزای انجل پرتغال در چندین بُعد کلیدی از سایر برنامه های موجود متمایز است:

مسیری شفاف به سوی اخذ شهروندی/اقامت دائم پرتغال

·         حداقل شرط حضور ندارد

·         بررسی سریع پرونده: 3 تا 4 ماه تا قبولی؛ تقاضاهای تحت این برنامه در اولویت بررسی توسط اداره مهاجرت پرتغال قرار دارند

 

·         همراه با تجدید مجوز اقامت قبل از اخذ اقامت دائم/شهروندی

انعطاف پذیری بیشتر نسبت به برنامه ویزای استارتاپ

·         بدون نیاز به خرید سهام

·         بدون نیاز به ارسال گزارش فصلی به دولت

 

·         بدون نیاز به اجرای کسب و کار

بسیار مقرون به صرفه تر از برنامه ویزای طلائی

·         نصف کمتر کل هزینه ویزای طلائی

·         هیچ گونه هزینه عملیاتی یا نگهداری وجود ندارد

 

·         اگر ویزای اقامت رد شود، هزینه کاملا بازگشت داده می شود

راه اندازی کسب و کار به صورت حرفه ای در پرتغال

·         تحت حمایت انکوباتور به مدت  3 سال، از زمان ایجاد طرح کسب و کار تا  ثبات در بازار کار

·         پروژه های تحقیق و توسعه با امکان تحقیقات عمومی- ایجاد IP و شناسایی کارمندان محلی احتمالی

·         یک پارچگی حرفه ای به کمک انکوباتور کسب و کار

 

·         حمایت و مدیریت در راه اندازی و اجرای  کسب و کار

ویزای انجل پرتغال به افراد سرمایه دار اجازه می دهد تا بین نیاز خود برای مدیریت زندگی حرفه ای  و برنامه ریزی برای آینده در اتحادیه اروپا تعادل برقرار کنند

با معرفی انجل ویزا شركت هایی از انگلستان، آفریقای جنوبی، هنگ كنگ، تركیه و چین سریعا از این برنامه استقبال کردند. به اعتقاد آنها این برنامه عرصه را تغییر می دهد. در نتیجه می توانند فروش کنونی خود را داشته باشند و پورتفولیوی خود را توسعه دهند.

اقدامات مورد نیاز برای اخذ ویزای انجل پرتغال

مرحله اول: برنامه ریزی استراتژیک

·         یک مشاور، اطلاعات لازم در زمینه ویزای انجل پرتغال را در اختیار متقاضی قرار می دهد و متقاضی را به یک شرکت انکوباتور مورد تایید دولت پرتغال معرفی می کند.

·         فرد سرمایه گذار از طریق کنفرانس ویدئویی با مدیران انکوباتور برای توافق در مسیر کلی سرمایه گذاری مذاکره می کند.

 

·         فرد متقاضی شرکت انکوباتور را برای شروع فعالیت از طرف خود استخدام می کند.

مرحله دوم: دریافت ویزای اقامت

شرکت انکوباتور، مدارک کلیدی برای اخذ ویزا را تهیه می کند:

1- طرح استراتژیک کسب و کار فرد سرمایه دار

2- نامه حمایت صادر شده توسط انکوباتور

3-  نامه تمایل به عقد قرارداد با موسسه تحقیق و توسعه

 

*در صورت رد شدن ویزا، تمامی هزینه ها مسترد می گردد*

مرحله سوم: سفر به پرتغال

·         متقاضی به پرتغال سفر می کند

·         متقاضی برای نهائی کردن طرح تجاری خود با شرکت انکوباتور ملاقات می کند و سپس با موسسه تحقیق و توسعه ملاقات خواهد داشت

 

·         برنامه حمایتی سه ساله شرکت انکوباتور آغاز خواهد شد

مرحله چهارم: نظارت بر جریان کار

·         فرد متقاضی مسیر استراتژیک خود را براساس گزارش پیشرفت شرکت انکوباتور فراهم می کند

 

·         فرد متقاضی مدارک مورد نیاز برای تمدید اقامت را از شرکت انکوباتور دریافت می کند 

مرحله پنجم: لذت بردن از گزینه های پیش رو

·         پس از آخرین تمدید اقامت قبل از اخذ اقامت دائم شهروندی، فرد متقاضی در ارتباط با آینده شرکت خود که توسط انکوباتور پایه گذاری شده است، تصمیم گیری می کند

·         24 ماه پس از دومین تمدید یعنی پس از 5 سال متقاضی تصمیم می گیرد که برای اخذ اقامت دائم یا شهروندی درخواست دهد. ویزای انجل پرتغال یک برگ برنده برای تمام افراد سرمایه دار است. این برنامه مزایای فوری و پایدار برای کشور پرتغال فراهم می کند، افراد سرمایه دار آزادی سفر خواهند داشت و یک برنامه رقابتی در بین شرکت های فعال خواهد بود.

 

برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق انجل ویزا با مشاوران کنکاش تماس حاصل فرمایید.

Write a comment

Comments: 0