اخذ تابعیت و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری

پاسپورت گرانادا

گرانادا کشوری بسیار زیبا در دریای کارائیب است. جمعیت این کشور حدودا 110,000 نفر با مساحت حدود 344  کیلومتر مربع است. پایتخت گرانادا سینت جورجس است.

زبان رایج در کشور گرانادا، انگلیسی و فرانسوی است. واحد پول گرانادا دلار کارائیب شرقی است.

اقتصاد گرانادا بیشتر حول محور گردشگری و خدمات مربوط به گردشگری می چرخد. صنایع تولیدی در گرانادا، فعالیت اندکی دارند. محصول صادراتی این کشور جوز هندی است.

گرانادا عضو سازمان ملل، اتحادیه کشورهای هم سود و سازمان دولتهای آمریکایی و نیز بسیاری از سازمانهای بین المللی دیگر است. 

مزایای اخذ تابعیت و پاسپورت گرانادا

 دسترسی بدون ویزا به 144 کشور از جمله منطقه شنگن، انگلستان، سنگاپور، چین و هنگ کنگ

 تنها کشور با برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری در حوزه کارائیب که دسترسی بدون ویزا به چین دارد

 تنها کشور با برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری در حوزه کارائیب که دارای پیمان ویزای سرمایه گذار E-2 است

 پیمان ویزا E-2 با آمریکا، به شهروندان امکان درخواست ویزای غیر مهاجر را می دهد.

 شهروندی ممکن است بدون محدودیت به نسل های آینده منتقل شود

 مبلغ سرمایه مورد نیاز کمتر از سایر برنامه های شهروندی در سنت کیتس و نویس و آنتیگوا و باربودا

 بررسی سریع و کارآمد درخواست تقریبا سه ماه پس از ارسال بدون نیاز به حضور

برنامه تابعیت و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری

پاسپورت گرانادا

برنامه تابعیت و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری در ماه آگوست سال 2013 آغاز شد، زمانی که پارلمان گرانادا قانون تابعیت از طریق سرمایه گذاری را تصویب کرد.

فرایند درخواست تابعیت گرانادا کارآمد و بدون پیچیدگی است و متقاضی برای تکمیل این فرایند نیاز به حضور در گرانادا ندارد.

هنگامی که یک درخواست ارسال می شود، دولت به طور کلی در عرض 90 روز پاسخ می دهد. پاسپورت برای متقاضیان موفق در ظرف 10 روز کاری صادر می شود.

برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری گرانادا به افرادی نیاز دارد تا سهم قابل توجهی در کمک به اقتصاد کشور داشته باشند و یا در پروژه تأیید شده دولت سرمایه گذاری کنند. در عوض، پس از بررسی دقیق پرونده و صحت اطلاعات آن، از جمله بررسی دقیق پیشینه، به متقاضیان و خانواده های آنها تابعیت و پاسپورت گرانادا اعطا خواهد شد.

برای واجد شرایط شهروندی بودن ، متقاضی اصلی باید بیش از 18 سال سن داشته باشد، الزامات برنامه را برآورده کند و یکی از دو گزینه سرمایه گذاری مورد تائید را انتخاب کند.

گزینه های سرمایه گذاری برای اخذ تابعیت و پاسپورت گرانادا

پاسپورت گرانادا

پروژه: سرمایه گذاری به مبلغ 350,000 دلار در یکی از پروژه های تایید شده توسط دولت. سرمایه گذاری باید به مدت 3 سال حفظ شود.

 گزینه کمک بلاعوض به صندوق ملی اصلاحات: حداقل مبلغ کمک بلاعوض غیر قابل استرداد به میزان 150,000 دلار 

کاهش هزینه برنامه اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا

 پس از تعدادی از اصلاحات اخیر در برنامه اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری، اکنون سرمایه گذاران می توانند املاک مورد تایید برنامه سرمایه گذاری در گرانادا را از 220,000 دلار خریداری کنند. برای سرمایه گذاری، متقاضیان باید ملک را با یک متقاضی دیگر خریداری کنند. در صورت سرمایه گذاری به صورت فردی، مبلغ سرمایه گذاری همانند سابق 350,000 یورو می باشد. این حالت شبیه برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری آنتیگوا است که متقاضیان در صورتی که به طور مشترک در یک پروژه سرمایه گذاری کنند، می توانند از قیمت تخفیف بهره مند شوند. در عمل این بدان معنی است که در همان زمان به عنوان یک سرمایه گذار دوم درخواست می دهند.

 

 

برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه اخذ پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری با مشاوران کنکاش تماس حاصل فرمایید.