اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه از طریق سرمایه گذاری

ترکیه یکی از جذاب ترین کشورهای جهان است. موقعیت این کشور بین چندین قاره، ترکیه را تقاطع  فرهنگ ها، تاریخ و تمدن های بزرگ ساخته است. ادغام شرق و غرب، تنها یکی از مواردی است که این کشور را به یک کشور خاص تبدیل می کند.

مزایای اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه

پاسپورت ترکیه

 دولت ترکیه دو تابعیتی را به رسمیت میشناسد و نیازی به لغو تابعیت اول نیست.

اکثر ملیتها واجد شرایط شرکت در این برنامه هستند.

این پاسپورت می تواند در حداقل مدت 3 ماه اخذ شود.

 همسر، همسر دوم و فرزندان تا 18سال میتوانند در این برنامه گنجانده شوند.

 پاسپورت ترکیه دسترسی به آموزش رایگان و خدمات پزشکی را ممکن می سازد.

امکان زندگی در یک کشور اقتصادی مقرون به صرفه به وجود می آید.

آزادی سفر بدون ویزا به 111 کشور جهان از جمله سنگاپور، ژاپن و کشورهای  آمریکای جنوبی و آفریقا امکان پذیر می شود.

این پاسپورت بسیار ارزشمند است و درخواست ویزا با آن به سادگی انجام پذیر است.

 بسیاری از کشورها در حال افزودن ترکیه به فهرست کشورهای بدون نیاز به ویزا هستند.

دولت ترکیه نیازی به اعلام درآمد بین المللی یا پرداخت مالیات بر درآمد بین المللی شما ندارد.

 یک برنامه مقرون به صرفه با یک فرصت خوب برای سرمایه گذاری است.

 مالیات بر ارث در ترکیه وجود ندارد.

 شهروندی و پاسپورت این کشور در عوض سرمایه گذاری 250,000 دلاری در املاک ترکیه، پس از 2 سال شما را واجد شرایط برای درخواست دریافت گرین کارت آمریکا می کند، زیرا ترکیه عضو معاهده E2  است.

برنامه تابعیت و پاسپورت ترکیه از طریق سرمایه گذاری

پاسپورت ترکیه

 

متقاضیان می توانند با خرید ملک به ارزش  250,000 دلار یا معادل آن به لیر و حفظ آن به مدت 3 سال، در ترکیه سرمایه گذاری کنند و تابعیت و پاسپورت این کشور را برای خود و خانواده دریافت کنند. 

پروسه دریافت شهروندی و پاسپورت ترکیه حدود 6 ماه طول می کشد. با این حال، این پاسپورت از نظر قدرت سفر بدون ویزا یکی از بهترین گزینه های موجود محسوب نمی شود، زیرا برخلاف دیگر گزینه های اخذ پاسپورت از طریق سرمایه گذاری، پاسپورت ترکیه امکان سفر بدون ویزا به کشورهای اروپایی یا  آمریکای شمالی را به وجود نمی آورد.

گزینه های سرمایه گذاری برای اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه

پاسپورت ترکیه

خرید ملک به ارزش 250,000 دلار

سپرده بانکی به مبلغ 500,000 دلار در یک حساب بانکی در ترکیه

در هر دو حالت، سرمایه گذاری باید به مدت 3 سال حفظ شود. 

دولت ترکیه شرایط برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت این کشور را ساده تر می کند

دفتر سرمایه گذاری ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرده است که از این پس می توان درخواست مجوز اقامت و شهروندی ترکیه را به طور همزمان به دفاتر خصوصی/مشترک (اقامت و شهروندی) ارسال کرد.

دفاتر جدید با ارائه خدمات مشترک اقامت و شهروندی برای رسیدگی سریعتر به امور متقاضیان اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه در آنکارا و استانبول تأسیس شده اند.

بر اساس این بیانیه جدید:

· روند کسب شهروندی ترکیه، سریع تر می شود

· خدمات پشتیبانی، مشاوره و پیگیری پرونده درخواست در تمامی مراحل از اقامت تا شهروندی ترکیه ارائه می شود

· خدمات با کیفیت توسط پرسنل واجد شرایط به عنوان "نماینده متقاضی" ارائه می شود

· حفظ سرمایه گذاران خارجی که دارای گواهینامه انطباق نیستند، امکان پذیر است

 این اقدامات جهت خدمات رسانی سریعتر، با ایجاد «دفاتر ویژه/مشترک»، عمدتا در آنکارا و استانبول در حال اجرا هستند.

علاوه بر این، پروسه گردآوری مدارک مورد نیاز متقاضیان جهت اخذ شهروندی ترکیه و مدارکی که به طور جداگانه برای درخواست اقامت باید ارائه شوند، به دلیل راه اندازی "دفاتر خصوصی/مشترک" آسان تر شده است. بنابراین اخذ اقامت و درخواست شهروندی به طور همزمان با ارائه اسناد مشترک امکان پذیر شده است.

سوالات متداول در مورد برنامه اخذ پاسپورت ترکیه

فرآیند درخواست برای اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه چگونه است؟

در ابتدا شما باید حداقل 250,000 دلار آمریکا و یا معادل آن به لیر در ترکیه سرمایه گذاری کنید. این سرمایه گذاری باید در یک یا چند ملک (خانه، آپارتمان، دفتر، ...) انجام شود. علاوه بر این، انتخاب استان مقصد با خریدار است و این برنامه سرمایه گذاری ترکیه محدودیتی برای استان ها در نظر نگرفته است. نکته ای که حائز اهمیت است، این مسئله می باشد که اگر ملک قبل از تاریخ 19 سپتامبر 2018 خریداری شده باشد، حداقل ارزش ملک برای شرکت در این برنامه باید 1 میلیون دلار آمریکا باشد. در نهایت پس از خرید ملک، خریدار موظف است در اداره ثبت املاک، تعهد نامه ای دال بر عدم فروش ملک تا 3 سال امضا کند.

کدام یک از اعضای خانواده شامل پرونده متقاضی اصلی برای اخذ پاسپورت ترکیه می شوند؟

با درخواست متقاضی اصلی، همسر و فرزندان تا 18 سال می توانند برای اخذ تابعیت و پاسپورت این کشور اقدام کنند. طبق قوانین ترکیه، همسر باید فردی از جنس مخالف باشد و به صورت قانونی ازدواج صورت گرفته باشد.

اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه چه مدت طول میکشد؟

پس از خرید ملک و ثبت درخواست ، 3-6 ماه طول می کشد تا شهروندی و پاسپورت را بدست آورید. دولت ترکیه مشتاق کاهش زمان پردازش پرونده ها است.

آیا می توانم املاک تجاری با درآمد اجاره خریداری کنم و تابعیت و پاسپورت ترکیه را از طریق سرمایه گذاری کسب کنم؟

بله، امکان اجاره املاک وجود دارد. تنها شرط لازم برای دریافت تابعیت و پاسپورت، حفظ ملک به مدت 3 سال است.

درخواست اخذ شهروندی ترکیه به نظر پیچیده می رسد. آیا می توانم برای این پروسه کمک بگیرم؟

بله، مشاوران و وکلای شرکت کنکاش همواره آماده کمک رسانی به متقاضیان اخذ تابعیت و پاسپورت دوم هستند.

من وقت کافی برای رفتن به ترکیه ندارم. چگونه می توانم تابعیت و پاسپورت ترکیه را دریافت کنم؟

اگر به ما وکالت بدهید، ما می توانیم تا اتمام کامل پرونده، روند برنامه را پیگیری کنیم. ملک را برای شما خریداری می کنیم، گزارش ارزیابی را تهیه می کنیم، سند را به نام خودتان منتقل می کنیم، تعهد نامه در دفتر ثبت املاک را تنظیم می کنیم و تمام مدارک را برای ارسال درخواست تکمیل می کنیم.

چند نفر می توانند با یک سند برای اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه اقدام کنند؟

با یک سند، تنها یک نفر می تواند درخواست دهد، همسر و وابستگان او نیز با این درخواست واجد شرایط هستند.

من قبلا در ترکیه ملک خریداری کرده ام. آیا می توانم برای اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه درخواست کنم؟

درخواست اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه از طریق سرمایه گذاری از تاریخ 20 سپتامبر 2018، با خرید ملک به ارزش 250,000 دلار ممکن شده است. ارزش املاک خریداری شده قبل از این تاریخ، باید برابر با  1,000,000 دلار باشد.

کدام ملیت ها می توانند برای اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه اقدام کنند؟

تمام ملیت هائی که مجاز به خرید ملک در ترکیه بر طبق قوانین ترکیه می باشند، می توانند برای اخذ تابعیت و پاسپورت این کشور از طریق سرمایه گذاری درخواست دهند.

آیا پدر و مادر متقاضی نیز می توانند تابعیت و پاسپورت ترکیه را کسب می کنند؟ فرزندان بالای 18 سال چطور؟

خیر

من یک فرزند معلول بالای 18 سال دارم؟ آیا می می تواند تابعیت و پاسپورت ترکیه را کسب کند؟

اگر فرزند شما قادر به مراقبت از خود نباشد، می تواند با توجه به وضعیت با گزارش های پزشکی مستند، با درخواست والدین خود تابعیت و پاسپورت ترکیه را کسب کنند.

آیا زمانی که درخواست تابعیت و پاسپورت ترکیه را ارسال می کنم، مجوز اقامت در ترکیه دارم؟

بله، اجازه اقامت به شما، همسر و وابستگان شما اعطا می شود.

آیا ترکیه تابعیت مضاعف را می پذیرد؟

بله، تا زمانی که کشور اصلی شما تابعیت مضاعف را بپذیرد، ترکیه نیز تابعیت مضاعف را می پذیرد. اگر شما شهروند کشوری باشید که تابعیت مضاعف را مجاز نمی داند، باید شهروندی اصلی خود را از دست بدهید. اما اگر کشور اصلی شما امکان تابعیت مضاعف را فراهم کند، می توانید دارای تابعیت مضاعف شوید.

نکته قابل توجه برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه چیست؟

حتی در شرایطی که شما بیش از 250,000 دلار آمریکا برای خرید ملک پرداخت کرده باشید، ارزیابی ارزش ملک ممکن است کمتر از این مقدار باشد. پس از دریافت گزارش ارزیابی ارزش ملک ، متقاضی باید ملک را خریداری کند. گزارش ارزیابی ممکن است ارزشی کمتر از  ارزش بازار را تعیین کند.

برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه  با مشاوران کنکاش تماس حاصل فرمایید