اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای انجل

(ترکیبی از سرمایه گذاری و استارتاپ)

اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای کارآفرینی

برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای انجل ( (Portugal Angel Visa راهی مطمئن برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت اروپا است.

 

این برنامه تحت نظر شرکت حامی استارت آپ (انکوباتور) مورد تایید دولت پرتغال مسیری استراتژیک برای راه اندازی یک استارتاپ خلاقانه مهیا می کند.

برنامه انجل ویزای پرتغال حتی یک روز هم شرط اقامت فیزیکی ندارد تا شما بتوانید تعهدات دیگر خود را مدیریت کنید.

ویزای انجل پرتغال مخصوص افراد حرفه ای و موفق

اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای کارآفرینی

برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای انجل ترکیبی از برنامه های سرمایه گذاری و کارآفرینی به سبک استارت آپ است که راحت ترین و مقرون به صرفه ترین روش را برای اخذ شهروندی اتحادیه اروپا یا اقامت دائم پرتغال ارائه می دهد.

این روش با همکاری مقامات پرتغالی به عنوان جایگزینی برای برنامه های دیگر اخذ اقامت این کشور از جمله اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک طراحی شده است.

این برنامه مناسب افرادی است که به دنبال ارائه مسیری استراتژیک برای استارتاپ خلاقانه خود و همزمان حفظ آزادی سفر خود هستند.

 

برنامه ویزای کارآفرینی پرتغال به افراد حرفه ای و موفق این امکان را می دهد تا بین مدیریت زندگی و تجارت کنونی و گزینه های برنامه ریزی برای آینده تعادل برقرار کنند.

ویزای انجل پرتغال تحت نظارت انکوباتورهای موردتایید دولت

اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای کارآفرینی

شرکت مهاجرتی کنکاش برای ارائه برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای انجل با انکوباتورهای مورد تایید دولت پرتغال همکاری می کند. این انکوباتور با مقامات پرتغالی برای اجرای این برنامه همکاری می کند. به این ترتیب یک شرکت استارت آپ برای شما در پرتغال تاسیس می شود و شرکت انکوباتور با تحقیق و بررسی این شرکت را به مدت 3 سال پشتیبانی کامل می کند و بعد از 3 سال پشتیبانی و سر پا کردن بیزینس، شرکت به شما تحویل داده خواهد شد و شما می توانید این کسب و کار را اداره کرده و یا آن را به فرد دیگری بفروشید.

ویزای انجل پرتغال راهی برای آینده ای مطمئن در اتحادیه اروپا

اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای کارآفرینی

در برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای انجل افراد موفق و حرفه ای دیدی استراتژیک از کسب و کار خود ارائه می دهند و همزمان، انکوباتور تمام فعالیت های روزانه را مدیریت می کند.

 

پس از 3 سال، مدل اولیه کسب و کار تصدیق می شود و متقاضی در مسیر اخذ اقامت دائم یا پاسپورت قرار می گیرد.

مزایای برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای انجل

اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای کارآفرینی

برنامه اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای انجل شرط حضور ندارد و متقاضیان به هیچ وجه ملزم به حضور در پرتغال نیستند.

پروسه این برنامه حدودا 4 الی 6 ماه زمان می برد.

مقرون به صرفه تر از برنامه ویزای طلایی پرتغال (حدودا نصف کمتر هزینه لازم برای برنامه ویزای طلایی) است.

در صورتی که با درخواست متقاضی موافقت نشود، تمام هزینه بازگردانده می شود.

برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه های اخذ اقامت پرتغال با مشاوران کنکاش تماس حاصل فرمایید.