اخذ شهروندی از طریق ازدواج

شهروندی از طریق ازدواج

ازدواج بین المللی  به معنای ازدواج بین دو نفر از کشورهای مختلف است. چندین کشور مدت زمان اخذ شهروندی از طریق ازدواج را (برای مردان یا زنان) به 3 سال کاهش داده اند. 

در برخی کشورها (به عنوان مثال برونئی، کوبا) تنها راهی که یک فرد خارجی می تواند شهروندی آن جا را کسب کند، از طریق ازدواج است.

اسپانیا کوتاه ترین پروسه را دارد و تنها پس از یک سال ازدواج و اقامت در اسپانیا، شهروندی را اعطا می کند.

• اسپانیا - 1 سال

• سنگاپور - 2 سال

• ایتالیا - 3 سال

• بریتانیا - 3 سال

• ایالات متحده - 3 سال

• ژاپن - 3 سال

کشور های دارای برنامه ویزای طلایی که شهروندی از طریق ازدواج اعطا می کنند

بلغارستان

تابعیت (اختیاری)

فردی که به مدت 3 سال همسر یک شهروند بلغاری بوده و به مدت 3 سال در این کشور اقامت دائم داشته است.

 

صفحه مرتبط : اقامت اروپا 

 

قبرس

ثبت (اختیاری)

فردی که همسر و یا بیوه یک شهروند قبرسی است و به مدت 3 سال با همسر خود در قبرس زندگی کرده است. اقامت مشترک آنها نباید کمتر از 6 ماه در هر سال بوده باشد و مجموع اقامت مشترک در طول دوره 3 ساله نباید کمتر از 2 سال بوده باشد.

سایر شرایط: شخصیت خوب، توانائی ذهنی، تمایل برای ادامه اقامت در قبرس.

 

دومینیکا

ثبت (اختیاری)

فردی که همسر یک شهروند دومینیکا است و تا قبل از تاریخ درخواست به مدت 3 سال در دومینیکا اقامت داشته است و یا در خدمت دولت بوده است و یا نیمی از این مدت را در دومینیکا اقامت داشته و نیم دیگر از این مدت را در خدمت دولت بوده است.  وزیر این اختیار را دارد که از برخی از الزامات چشم پوشی کند.

سایر شرایط: شخصیت خوب، توانائی بالا، دانش کافی از زبان انگلیسی و آشنائی با وظایف شهروندی، تمایل به اقامت در دومینیکا و یا خدمت به دولت و سوگند وفاداری.

 

یونان

ثبت (اختیاری)

فردی که همسر یک شهروند یونانی است و از تاریخ ازدواج به مدت 3 سال در یونان اقامت داشته و صاحب یک فرزند از همسرش باشد.

 

گرانادا

ثبت (حقوق)

فردی که همسر یک شهروند گرانادایی است (یا قبلا با فردی که شهروند گرانادا بوده ازدواج کرده است).

سایر شرایط: سوگند وفاداری (فقط برای افراد تحت حفاظت بریتانیا هستند و یا افرادی که شهروند ایرلند و یا شهروند کشورهای مشترک المنافع نیستند).

 

مونته نگرو

ثبت (اختیاری)

فردی که برای مدت 3 سال همسر یک شهروند مونته نگروئی بوده و به مدت 5 سال در مونته نگرو اقامت داشته است.

 

پرتغال

اظهارنامه

فردی که همسر یا شریک غیر رسمی یک شهروند پرتغالی برای مدت 3 سال بوده است. الزام ارتباط تنگاتنک با جامعه وجود ندارد. سایر شرایط: هیچ ارتباط موثری با کشور دیگری نداشته باشد. محکومیتی برای ارتکاب به جرم که حبس به همراه داشته، برای مدت 3سال و بیشتر نداشته باشد. مقام دولتی و یا خدمت اجباری برای یک کشور خارجی  نداشته باشد.

 

اسپانیا

تابعیت (حقوق)

فردی که همسر یک شهروند اسپانیایی است و تا قبل از تاریخ تقاضا، یه مدت یک سال در اسپانیا اقامت داشته باشد.

 

ترکیه

اتوماتیک

فردی که همسر یک شهروند ترکیه است و برای مدت 3 سال در ترکیه اقامت داشته است. در کانون خانواده زندگی می کند و از اقدامات ناسازگار با ازدواج اجتناب  کند.

سایر شرایط: تهدیدی برای امنیت جامعه نباشد. 

 

 

برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه های اخذ ویزای طلایی با مشاوران کنکاش تماس حاصل فرمایید.