اخذ اقامت و سفر آزادانه در کشور های حوزه شنگن با خرید اوراق قرضه دولتی در کشور زیبای مالتا

اقامت مالتا

برنامه اخذ اقامت مالتا برنامه ای مخصوص افراد با تابعیت غیر اتحادیه اروپا است. متقاضیان اصلی و وابستگان آنها با دریافت گلدن ویزای مالتا از آزادی سفر بدون ویزا به حوزه شنگن بهره می برند. این اقامت اجازه زندگی، کار و تحصیل در مالتا را می دهد. جمهوری مالتا دارای ثبات سیاسی است. بانک های مالتا جزء 5 بانک امن در دنیا شناخته شده اند.

برنامه گلدن ویزای مالتا برای افراد متمول بر مبنای کمک و سرمایه گذاری در اقتصاد مالتا در نظر گرفته شده است.

 

صفحه مرتبط : اقامت اروپا 

 

مزایای اخذ اقامت از کشور مالتا

دارندگان کارت اقامت از کشور مالتا، آزادی سفر بدون ویزا به کشور های حوزه شنگن دارند.

مالتا از سال 2004 عضو اتحادیه اروپا و از سال 2007 عضو شنگن بوده است.

اعضای خانواده متقاضی اصلی شامل همسر، فرزند متقاضی اصلی و فرزند همسر زیر 18 سال، فرزندان وابسته و مجرد متقاضی اصلی و همسر بین 18 تا 26 سال، و پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ متقاضی اصلی و همسر، شامل پرونده متقاضی اصلی می شوند.

 مالتا کشوری امن، بی طرف و پایدار است. مردم مالتا بسیار خونگرم هستند و سبک زندگی آنها، سبک اروپایی است اما کیفیت زندگی آنها مدیترانه ای است.

چه کسانی واجد شرایط شرکت در برنامه اخذ اقامت از کشور مالتا هستند؟

متقاضی اصلی باید:

-حداقل 18 سال سن داشته باشد

-تابعیت اتحادیه اروپا را نداشته باشد

-تمامی الزامات درخواست را رعایت کند

-سند ملک (که باید برای مدت حداقل 5 سال حفظ شود) را ارائه دهد. این ملک باید شرایط زیر را داشته باشد:

اگر ملک در مالتا قرار داشته باشد، حداقل 320,000 یورو برای خرید یا حداقل 12,000 یورو برای اجاره سالانه آن در نظر گرفته شود.

اگر ملک در نواحی جنوبی مالتا قرار داشته باشد، حداقل 270,000 یورو برای خرید یا حداقل 10,000 یورو برای اجاره سالانه آن در نظر گرفته شود.

-در اوراق قرضه دولتی یا دیگر برنامه هایی که توسط دولت ممکن است اعلام شود، سرمایه گذاری کند. مبلغ لازم برای سرمایه گذاری حداقل 250,000 یورو است که باید برای 5 سال حفظ شود.

-30,000 یورو به صورت کمک بلاعوض در اقتصاد مالتا سرمایه گذاری کند.

-ثابت کند که بدون وابستگی به سیستم دولتی و مالی مالتا می تواند خود و خانواده را ساپورت مالی کند. به همین سبب متقاضی اصلی باید ثابت کند که درآمد سالانه اش 100,000 یورو است یا سرمایه 500,000 یورویی، به غیر از مبلغ سرمایه گذاری در مالتا، دارد.

-برای خود و اعضای خانواده ویزای مالتا گرفته باشد.

 -بیمه سلامتی داشته باشد

دلایل عدم قبولی پرونده ها

ارائه اطلاعات غلط

داشتن سوء پیشینه

 

 

برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه اقامت مالتا با مشاوران کنکاش تماس حاصل فرمایید.