اخذ اقامت با خرید خانه در کشور زیبای یونان

اقامت یونان

حداقل مبلغ لازم برای خرید خانه در یونان و اخذ اقامت از این کشور زیبای اروپایی، 250,000 یورو است. تا زمانی که ملک در مالکیت مالک باقی بماند، فرد می تواند اقامت خود را داشته باشد. این اقامت اعتبار 5 ساله دارد و با شرط حفظ ملک، قابل تمدید است.

مزایای سرمایه گذاری در یونان

با کاهش اخیر مالیات از 10 درصد به 3 درصد همراه با کاهش  29.4 درصدی قیمت ملک در یونان ،کشور یونان فرصتی منحصر به فرد برای انتقال اموال سرمایه گذاران به این کشور ایجاد کرده است .

قرارداد خرید ملک در مدت 15 روز و دریافت مجوز اقامت از کشور یونان در کمتر از یک ماه (حدودا دو الی سه هفته پس از ثبت مدارک) صادر می شود.

خریداران می توانند ملک خود را در کشور یونان اجاره دهند و از این طریق به کسب درآمد بپردازند .

دارندگان اقامت از کشور یونان از مزایای آموزشی و خدمات درمانی مشابه با شهروندان یونانی لذت می برند.

دارندگان اقامت از کشور یونان اجازه سفر بدون ویزا به تمامی کشورهای عضو شنگن دارند .

دارندگان اقامت از کشور یونان می توانند مطابق با قانون و پس از اجرای الزامات لازم، شهروندی یونان و در نتیجه پاسپورت این کشور را به دست آورند.

برنامه اخذ اقامت از کشور اروپایی یونان شرط حضور ندارد و متقاضیان فقط یک بار برای خرید ملک باید به یونان سفر کنند.

 

 

 برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه اخذ اقامت یونان با مشاوران کنکاش تماس حاصل فرمایید.